14 травня відбулося засідання круглого столу “Сталий розвиток українського підприємництва”, де однією зі спікерів виступала наша викладачка Олена Сергієнко. Олена Сергієнко – доктор економічних наук, професор, член правління “Ініціатива трьох морів-Україна” та СЕО стартапа HealthHelper, співзасновник компанії UTTT.

Метою даного заходу було обговорення практичних проблем, з якими стикається бізнес під час війни, та перспективи сталого розвитку. Підтримку заходу надала Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, а сам круглий стіл проходив у ХНУ ім. В.Н. Каразіна.

Олена Сергієнко поділилася глибоким аналізом проблем, з якими стикаються стартапи в Україні, та охарактеризувала екосистему стартапів у цілому. Вона детально розповіла про кейс стартапу HealthHelper, одного з проєктів компанії UTTT, співзасновником якої є Олена Сергієнко. Було розглянуто важливість та вплив HealthHelper на системи охорони здоров’я, що стало яскравим прикладом інноваційного підходу до вирішення сучасних викликів у сфері медицини.

Додатково, спікери круглого столу обговорювали різні аспекти сталого розвитку українського підприємництва в умовах війни, включаючи інноваційні рішення, фінансові стратегії та підтримку з боку держави і міжнародних організацій. Це стало платформою для обміну досвідом та ідеями між представниками бізнесу, науковцями та громадськими діячами.

Для тих, хто не мав змоги відвідати захід, доступний запис повного заходу за посиланням: https://youtu.be/_qP4Tz8FVTU.

Запрошуємо вас частіше відвідувати подібні заходи, щоб дізнаватися більше корисної інформації та сприяти розвитку української спільноти. Давайте розвиватися разом!